VmaxMessien
Yamaha - Suomen suosituin perämoottori

Puh: 020 728 0300
e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Yamahan ylivoimaa

Yamaha-perämoottorit erottuvat kilpailijoistaan ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan, joiden ansiosta Yamaha tunnetaan käyttäjäystävällisenä, tehokkaana, mutkattoman luotettavana ja ylivoimaisen kestävänä.
Kaikkia näitä ominaisuuksia, varsinkaan niistä teknisesti pisimmälle vietyjä, tai moottoreiden erityispiirteitä on mahdotonta luetella tässä, mutta tutustu täällä lyhyeeseen tiivistelmään tärkeimmistä ja hyödyllisimmistä Yamaha-perämoottoreiden ominaisuuksista, joilla on keskeinen merkitys Yamahan ylivoiman osatekijöinä.


Yamahan 4-tahtiteknologia– siinä Yamaha vasta erottuukin edukseen!

Yamahan 4-tahtinen luulee olevansa 2-tahtinen! Tämä on tulosta siitä, että viime vuosina olemme pyrkineet yhdistämään maineikkaiden huippuluotettavien 2-tahtikoneidemme keveyden ja kätevän koon 4-tahtitekniikan tarjoamaan taloudellisuuteen, pehmeäkäyntisyyteen, erityistoimisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Yamahan 4-tahtimallisto sisältää nyt sellaisia perämoottoreita, joita oli ennen mahdoton valmistaa: täydellinen valikoima 4-tahtimoottoreita, joita kaikkia voi painonsa ja kokonsa puolesta verrata saman teholuokan 2-tahtisiin.

Tämän läpimurron takana on Yamahan innovaatio: kun katsot nelitahtivalikoimaamme, löydät malleista sellaisia ominaisuuksia kuin kärjetön CDI-sytytysjärjestelmä, polttoaineen elektroninen suihkutusjärjestelmä (EFI), käänteentekeviä moottorirakenteita tai nerokkaita imu- ja pakojärjestelmiä. Näitä kaikkia valvoo armottoman tehokas tietokoneohjaus, joka seuraa jokaista osa-aluetta polttoaineen sekoituksesta palamistehoon ja huoltorytmiin. Yamahaa ei ole sattumalta valittu maailman polttoainetehokkaimmaksi nelitahtiperämoottoriksi.

Ennen kaikkea Yamahan 4-tahtiset menestyvät niin hienosti, koska emme ole alun alkaenkaan yrittäneet muuntaa tavallisia automoottoreita perämoottoreiksi, kuten useimmat muut valmistajat. Me aloimme sen sijaan rakentaa 4-tahtisia koneita puhtaasti venemoottoreiksi: suunnittelimme jokaisen kuutiosenttimetrin ajatellen suorituskykyä vesillä ja veneilijän ajonautintoa!

 

 
Puh: 0400 942 169     e-mail:info@vmax.fi
yamaha yanmar batmax yamarin_logo suzukiCi pro-tec