VmaxMessien
Puh: 020 728 0303
e-mail:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saariston vesiroadsteri BatMax. Sen ei aina tarvitse olla iso ollakseen hauska.


Vmax on pieni venelegenda 80-luvun lopulta – kyläkilpailujen suosikkeja. Nyt se on täydellisesti uudistunut, valmiina kohtaamaan uuden vuosituhannen haasteet. Uusi pienien urheiluveneiden luokka, joka on tähän päivään asti puuttunut markkinoilta.

Nuorille, perheesi kakkosveneeksi tai vaikkapa huvijahtisi uimatasolle. BatMax:iä kehitettäessä perusajatuksina olivat: turvallinen pienvene, ajamisen ilo, hauskuus. Kaikki tämä pyrittiin kehittämään isojen veneiden ominaisuuksilla ja mukavuudella – tavoitteessa onnistuttiin erinomaisesti.

Käsityksesi tämänkokoisesta veneestä mitä todennäköisimmin on: roiskiva, hakkaava, rämisevä – kaiken kaikkiaan turvattoman oloinen lätkytin. Nyt heitetään kerralla nämä käsitteet romukoppaan, tämän kokoiseen veneeseen on tuskin koskaan käytetty näin paljoa kehittely- ja testiaikaa. Venettä on koeajettu läpi vuoden ja mallimuutoksia on tehty kymmenittäin.

Hyvät uudet ja vanhat veneilijät – saammeko esitellä: BatMax

Turvallisuus:
Matala painopiste, leveä itse oikaiseva runko, suojaisa ohjaamo, CE-hyväksyntä.

Mukavuus:
Istut mukavasti rungon sisällä, kannen alla reilusti tilaa tavaroille tai vaikkapa leposija kaverille. Rauhallisessakin ajossa roiskeet pysyvät reunojen ulkopuolella.

Ominaisuudet:
Sukelluksen ja roiskeiden estävä keulanmuotoilu, kaksivaiheinen V-pohja jolla on saavutettu uskomaton vakaus, vauhtia nostettaessa ajo muuttuu hauskan urheilulliseksi. Kahden hengen makuutilat – totta, luit oikein!


Katso Batmax esittelyvideo tästä :
http://www.youtube.com/watch?v=x29s6_P5JrM


Puh: 0400 942 169     e-mail:info@vmax.fi
yamaha yanmar batmax yamarin_logo suzukiCi pro-tec