VmaxMessien

Vmax Oy - maalla, merellä ja lumella

Vmax on Sarvaston venesatamassa majaansa pitävä Yamaha-tuotteisiin erikoistunut yritys. Vuonna 1995 perustettu yritys myy ja huoltaa Yamaha perämoottoreita, vesijettejä, moottorikelkkoja sekä  Yamaha meridieseleitä. Yritys järjestää myös täyden palvelun elämys-tapahtumia, sekä vuokraa  vesijettejä, veneitä,mönkijöitä, myös yksityiskäyttöön.

Täyden palvelun venetalo Vmax Oy:n toimintaan kuuluu lisäksi venemoottorien huolto ja korjaus sekä veneiden telakointi ja talvisäilytys, mitä varten yhtiöllä on ulkosäilytystilaa n. 3000 m². Tuotevalikoima kattaa myös veneilytarvikkeet ja varaosat. Toiminta käsittää myös laadukkaiden Yamarin veneiden vuokrauksen. Käytössä olevat veneet poikkeavat edukseen tyylillään ja varustelullaan. Ja tietenkin trailerit sekä kärryt voit myös vuokrata meiltä. Charter käyttöön vuokrattava Fairlinen varustus käsittää aina myös kapteenin.

Ohjelmapalveluja saaristolaishengessä Vmax Oy on johtava vesijettisafarien järjestäjä pääkaupunkiseudulla. Toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille mieleen painuvia elämyksiä aidossa saaristolaishengessä. Jetti safareja täydentävät mm. erilaiset kokouspalvelut, saaristolaisristeilyt sekä villin hauskat polttaritapahtumat ja synttärit. Ohjelmanpalveluiden käyttäjinä toimivat niin yksityiset kuin yritykset, joiden kokonaisvaltaiseen palveluun Vmax on panostanut merkittävästi. Saaritukikohtaan rakennetut kokoustilat, mönkijärata ja saaristolaissauna yhdistettynä huippuluokan Vene, jetti ja mönkiä kalustoon, maistuvaan ruokaan takaavat kokemuksen, jota muistellaan pitkään.

Talvella Leville

Vmaxin moottorikelkkavuokraus ja -kelkka safarit on Levin vanhimpia ja kokeneimpia. Vmax on safaritoiminnassaan tehnyt kilpailijoita poikkeavan linjauksen panostamalla huippuluokan välineisiin. Safarit kulkevat maamme laajimmalla kelkkareitistöllä aina Jäämerelle asti ja safaripakettien sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Kokeneemmille kuljettajille on tarjolla erityinen VIP- luokka, jolloin ajokalustona toimivat Yamahan viimeisimmät moottorikelkat. Toiminnan laatua kuvaa myös sen turvallisuus. Jos tarvitset väliaikaisesti autoa alle katsastaaksesi Levin ja Kittilän väliä, vuokraamme sinulle saman katon alta 7 hengen tila-auton.

Lisätietoja Vmaxin tuotteista ja palveluista saat soittamalla Helsingin toimipisteeseen 0405855333.

Olette tervetulleita myös paikan päälle tutustumaan tulevan kauden uusiin tuuliin!

Tervetuloa!
Vmaxin väki

Puh: 0400 942 169     e-mail:info@vmax.fi
yamaha yanmar batmax yamarin_logo suzukiCi pro-tec